Verzend- en leveringsbeleid

 

Wat zijn de verzendkosten als ik iets bestel op KnitHappens.nl?

Wij versturen onze pakketten en brievenbuspakjes met PostNL. Als je iets bestelt op KnitHappens.nl dan betaal je geen verzendkosten. Wel is er een minimum bestelbedrag van 15 euro.

 

Hoe kan ik een bestelling retour sturen?

Je kunt je bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen ontbinden binnen de zogenaamde “afkoelingsperiode”. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. Na deze periode is je bestelling definitief. Wil je iets retour sturen, stuur dan een e-mail naar Yoanne@KnitHappens.nl en geef aan welk product je wilt retourneren. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking.

 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Wanneer je jouw bestelling voor 15:00 uur plaatst, dan versturen we je je artikelen nog dezelfde dag. Mochten artikelen niet bij mij in voorraad zijn, dan zullen deze 1 tot 2 werkdagen later verstuurd worden. Ik streef ernaar om zo veel mogelijk artikelen in voorraad te hebben, maar dit lukt helaas niet altijd. Mocht ik ze niet in voorraad hebben, dan duurt het meestal 1 werkdag om mijn voorraad aan te vullen.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Zolang de bestelling nog niet is verzonden, kun je me een mail sturen met daarin je wijziging en kan ik deze nog aanpassen.